دانستنی های سفر

آشنایی با غذاهای سنتی و رستورانهای معروف بدروم ترکیه


بهترین غذاهای دنیا در بدروم ترکیه

غذاهای ترکی دارای تنوع زیاد و شهرت جهانی هستند. برای علاقه مندان به فست فودها نیز در بدروم برندهای معروف فست فود دارای شعبه های زیادی هستند. رستورانها دارای محیطی آرامش بخش و مدرن هستند. در این مقاله ابتدا بعضی از غذاهای ترکی  و سپس  تعدادی از رستورانهای بدروم را به شما معرفی می کنیم تا تجربه لذت بردن از یک وعده غذای خوشمزه با خانواده و یا دوستانتان را از دست ندهید.

فهرستی از غذاهای خوشمزه ترکی

صبحانه ی ترکیه ای

پنیر سفید، پنیر کهنه(kaşar peyniri)، زیتون سیاه و سبز، کره، خامه ی غلیظ (سر شیر)، عسل، مربا و املت یا تخم مرغ آب پز دیگر موارد تشکیل دهنده ی صبحانه ی ترکی اند.همچنین نوعی سوسیس و تخم مرغ و بورک نیز در منوی صبحانه وجود دارد.

  مِنِمِن ،(Menemen)یک نوع املت است که با پیازداغ، فلفل و گوجه فرنگی و تخم مرغ درست می شود و در اخر با سبزیجات معطر، جعفری، فلفل سیاه و فلفل قرمز خرد شده، ترکیب می شود.






برخی مزه های معروف ترکی

مخلوط فلفل قرمز و گوجه فرنگی (Ezme)
بادمجان کبابی با ماست (Patlıcan Ezmesi)
سالاد بادمجان کبابی (Patlıcan Salatası)
بادمجان سرخ شده با سس گوجه (Şakşuka)
مخلوط ماست و نعنا (Haydari)
خوراک لوبیا چیتی (Barbunya)
لقمه هایی از کنگر فرنگی (Zeytinyağlı Enginar)

کباب تندوری (Kuyu Kebabı / Tandır)

اسکندر کباب


آدانا کباب



لوفِر، نوعی ماهی است که نسبتاَ بزرگ بوده، بسیار خوشمزه است و تمیز کردن و خوردن آن آسان است.

مانتی، غذایی است که به صورت داغ و همراه با ماست سرد و سیر سرو شده و اغلب به نام راویولی ترکیه ای شناخته می شود.


کونِفه، به طور سنتی یک شیرینی پنیری عربی است. که از پنیر بدون نمک در بین دو لایه از kadayıf تشکیل می شود.


باقلوا، محتویات آن (خمیر فیلو، انواع آجیل و شربت) است.