بهترین غذاهای محلی شمال

غذاها یکی از نمادهای فرهنگی هر شهر و یا کشور میباشند.

شمال ایران پر از غذاهای رنگارنگ است که با چاشنی های بومی و وسوسه انگیز مثل سبزیجات خاص و سیر تهیه میشوند.

در ادامه شما را با برخی از این غذاهای بی نظیر آشنا میکنیم:

غذا گیلانی

مرغ ترش

مرغ ترش یکی از غذاهای سنتی شمال ایران میباشد که بسیار محبوب است، طعم این غذا به خاطر سیر و نارنجی که دارد بسیار خاص و منحصر به فرد میباشد.

مواد لازم برای درست کردن این غذا گوشت مرغ، پیاز، سیر، آب نارنج، لپه، سبزیجات خرد شده (جعفری، گشنیز، نعنا)، تخم مرغ، نمک و فلفل است.

در این غذا احتیاج به ادویه ی زیادی نیست چون طعم اصلی آن مربوط به  آب نارنج و سبزیجات تازه می باشد.

مرغ ترش

کباب ترش

کباب ترش طعم متفاوتی از کباب میباشد که شما تا امروز چشیده اید،این غذا یکی از آن غذاهایی ست  که باید در سفر به شمال حتما آن را امتحان کنید. برای درست کردن این غذا گوشت ها با ترکیب سبزیجات خرد شده روغن، پیاز، سیر رنده شده، گردوی چرخ شده و رب انار مزه دار و روی زغال کباب می شوند.

کباب ترش

شوید قرمه

شوید قرمه یکی دیگر از غذاهای خوش عطر و خوشمزه شمال کشورمان میباشد.

برای تهیه این غذا از گوشت (حتی مرغ یا مرغابی )، پیاز، شوید، گوجه سبز، شکر، روغن، نمک و فلفل استفاده می‌کنند. گوجه سبز را می‌جوشانند، پوسته و هسته آن را جدا کرده و به آن شکر اضافه می‌کنند.

شوید قرمه

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از معروف ترین غذاهای شمالی است که در خیلی از شهرهای ایران هم آن را درست می کنند. برای تهیه ی این غذا از بادمجان، گوجه فرنگی، سیر، تخم مرغ، ادویه و رب گوجه فرنگی استفاده می شود،بادمجان های کبابی مزه اصلی و طعم خوش این غذا میباشد.

میرزا قاسمی

ترشی تره

میشه به شمال سفر کرد و این غذا خوشمزه را نخورد!!!

ترش تره یکی از معروف ترین غذاهای شمال میباشد که  با ترکیب انواع سبزیجات مثل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج، برگ چغندر، سیر به همراه یک نوع ترشی که می‌تواند آب نارنج یا انار باشد درست می‌شود. سبزیجات خرد شده را به همراه مقدار کمی برنج می‌پزند و بعد از آن ادویه تفت داده‌شده به همراه سیر را به آن اضافه می‌کنند. مرحله بعدی پخت سبزیجات در ترشی است و پس از جا افتادن خورش روی آن تخم مرغ می‌شکنند.

ترشی تره

پامادور خورشت

پامادور خورشت یکی دیگر از غذاهای محلی گیلان است که طعم ترش آن طرفدران بسیاری دارد. این غذا از ترکیب خوش عطر و طعم گوجه، سیر، کره و ادویه‌ تهیه می‌شود و در آخرین مرحله‌ی طبخ چند تخم مرغ به آن اضافه می‌کنیم و بدون هم زدن اجازه می‌دهیم به آرامی بپزند. این خورشت خوشمزه را با کته میل می کنند.

پامادور خورشت