دانستنی های سفر

لذیذترین غذاهای خیابانی مالزی

مالزی خوشمزه، خوش رنگ و عطر و بو، غذاهای خیابان مالزی

کشور زیبای مالزی که با تایلند، سنگاپور، ویتنام، اندونزی و فیلیپین دارای مرزهای آبی و خشکی فراوانی می‌باشد دارای فرهنگ غنی و قدمت حدود ۴۰ هزار ساله است. در این سرزمین سیاه پوستان اولین ساکنانش و سپس مهاجرانی از هند و چین به زندگی پرداخته‌اند. همین تفاوت نژادها و همچنین ادیان سبب گشته است که تنوع فراوانی در فرهنگ غذای این مرز و بوم به وجود بیاید که صد البته بسیار جالب و لذیذ می باشد. اغلب گردشگران برای گشت و گذار در مناطق دیدنی شهر ها سعی می کنند حتماً از غذاهای اصیل این کشور امتحان کنند، زیرا که بسیار خوش عطر و خوش آب و رنگ هستند. البته بهترین محلی که می‌تواند تنوع بسیار و قیمت ارزان را یافت غذاخوری های خیابانی می باشد که در هر شهر مالزی بسیار یافت می شود.

برخی از غذاهای خیابانی مالزی

نسی لماک: غذای ملی مالزی نسی لماک می باشد که در هر نقطه از خاک مالزی و در هر رستوران یا کافه به راحتی یافت می‌شود. این غذا که تشکیل شده از برنج با شیر نارگیل، انواع مغزها، ماهی کولی سرخ شده و تخم مرغ آب پز می باشد با سس سامبل شیرین و اسپایسی سرو می‌شود.

کباب ساتای: کباب در بین اغلب مردم دنیا بسیار معروف و پرطرفدار می باشد. در مالزی هم انواع گوشت بره، گوساله و یا مرغ را با ادویه جات بسیار معطر طعم دار می کنند و با سیخ هایی از چوب بامبو روی آتش سرخ می کنند که بسیار لذیذ و پرطرفدار می باشد.

راملی برگر: خوشمزه ترین برگر مالایی که در کل کشور مالزی طرفداران بسیاری دارد. این غذا در عین سادگی و ارزانی بسیار خوشمزه و لذیذ است.

چیکن رایس: یک شام پرطرفدار که تشکیل شده از تکه های مرغ با سس سویا و تکه های خیار به همراه برنج سرو می‌شود. باید گفت در برخی از غذاخوری های سطح شهر این غذا با انواع گوشت ها طبخ می شود.

سوپ آسام لاکسا: سوپی پر ادویه و ترش که در بین گردشگران و اهالی محلی بسیار پرطرفدار می باشد.

لوک لوک: اسنکی پرطرفدار برای آخر شب ها که از انواع گوشت و سبزیجات سرخ شده تهیه می شود.

سالاد روجاک: یک سالاد مالایی است که هم طعم شور و هم شیرین دارد که با سس خوشمزه و غلیظ سرو می‌شود. مواد اصلی این سالاد میوه و سبزیجات می باشد.

در خیابان‌های مالزی می توان خوشمزه ترین غذاها را به راحتی تست کرد.